21.10.2012

Uusi puhelin & kotikirppis

Eilen vihdoinkin ostin itselleni uuden puhelimen, Samsung Galaxy S II. Oon nyt tässä eilisen illan ja tän päivän opetellu käyttämään sitä, pikkuhiljaa totun siihen... sivupalkkiin onkin jo ilmestynyt instagram, veikkaan että käytän sitä suht ahkerasti. Samoin blogiin tulee ilmestymään kuvia jotka oon puhelimella nappaillu, kun kannan sitä joka tapauksessa mukana koko ajan.


Tänään meillä oli kirppis, laitettiin kaikennäköstä meille turhaksi jäänyttä tavaraa pöydät ja vaaterekit täyteen ja pyydettiin kavereita kylään.


Kuvassa osa tavaroista mitä oli tarjolla... ihan kivasti noita lähti mut paljon myös jäi vielä. Haluan kaikesta vähänkin meille turhasta eroon, nyt huomas miten paljon kaikenlaista tavara on vaan kertyny ihan huomaamatta! Siivottiin Jennan kanssa kellarikomero, sieltä lähti viis kassillista tavaraa Fidaan ja muutama kassillinen suoraan roskiin. Osa valikoitiin myytäviin tavaroihin.


Tää viikko on ollu liikkumisen määrän osalta vuoden paras! Tuntuu etten oo ees tehny mitään sen erikoisempaa ku muulloinkaan (paitsi lauantaina ihka ensimmäistä kertaa kolme tuntia putkeen: Bodyattack, Bodypump ja RPM!!), mutta noi tunnit on vaan kertyny. Hyvä niin, koska ens viikolla jää varmasti alle 10 tunnin tavotteen kun perjantai, lauantai ja sunnuntai menee Lissabonin lämmössä.

2 kommenttia:

  1. Hei miten olis jos tekisit jonkun postauksen siitä, miten sun kroppa on muuttunu? Oot mun mielestä aina ollu tosi kaunis, mutta nythän sulla on kuitenkin selvästi pudonnut painoa jne, olisi hauska nähdä sellainen before-after vertailu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, jonkun aikaa sitten tein tämän postauksen: http://sekavatkarkit.blogspot.fi/2012/07/kaisu-liikunta.html ,joka on vähän sinne päin. Toki voisin tehä jonkun vähän kuvarikkaamman vertailun! Jos vaan löydän tarpeeks "hyviä" vanhoja kuvia.

      Poista