13.10.2012

Urheiluostoksia

Heippa!

Mulla on vähän ongelmia tän blogin kanssa - en oikein tiedä, mistä tänne kirjoittelisin. Liikuntainnostuksen myötä on aika pitkälti muuttunu arki... Aiemmin ajattelin, etten viitsi noista mun liikkumisista hirveesti kirjottaa, mutta nykyään se on jo niin iso osa elämää, että alkaa valua tänne puolellekin enemmän. Varsinkin, kun esiteltävät shoppailutkin ois tätä nykyä aika pitkälti urheilukaupoista hehe.
Uusimmat shortsit, ostettu tänään! Kengät pari viikkoa vanhat. Molemmat ostettu BodyAttackia ajatellen...

Ohjaaja on huutanut attack-tunneilla, että juoksukengät pitää olla. Ostin sit juoksukengät ihan vaan niitä tunteja varten, nää on mun uudet beibit. ♥ Näitä en vie ulos likaantumaan!

Meillä alkoi taas liikuntakisa töissä tän kuun alussa. Jokaisella on oma tuntitavoite per viikko, ja kaikki omaan tavoitteeseen päässeet saa palkinnon. Mun tavoite on 10 tuntia viikossa.... Viime viikolla meni tuosta yli, varmaan tälläkin viikolla. Ja hyvä niin! (Huom äiti, syön nykyään myös paljon enemmän kuin ennen urheilua. Ennen kuin sanot mitään. Jenna voi todistaa.)

On edelleenkin ihan kummallista, miten oon innostunu liikkumaan niin paljon, kun vertaa esimerkiksi vuoden takaiseen. Parempi harrastus se on kuin koneella istuminen. Ja parasta vastapainoa sille, kun oon töissä kuitenkin koneen ääressä sen 8 tuntia päivästä.

HAHAHA. Kyllä noi lihakset tästä vielä kasvaa. Ainakin yritys on kova.

Mulla on tyyli muuttunu pikkuhiljaa tässä kans.. Oon lähes joka päivä menossa salille, useana päivänä vieläpä suoraan töistä. En viiti niinä päivinä meikata, kun pitäis siinä välissä pestä meikit veke ja menee hankalaks piilolinssien kanssa ja ÄH! Eli enpä oo tässä pahemmin meikkaillu enää. En itse asiassa muista, millon mulla ois viimeks ollu "kunnolla" meikkiä naamassa. Iho kiittää, se on pysyny paljon paremmassa kunnossa. Tähän vaikuttaa toki myös se, etten oo vetäny herkkuja juurikaan. Omg, pari asukuvaa! Ylempi on keskiviikolta, oli ihanan kirpsakka syysilma! Alempi on tältä päivältä, ostin ton paidan tänään. Ollaan nyt shoppailtu vähän enempi kun on jopa rahaa siihen... Opiskelija-aikoina ei viittinyt ees avokadoja ostaa. Tänäänkin ostettiin uudet urheilushortsit kummallekin ja muutamia paitoja. Saliharrastuksen sivuvaikutuksena vuoden vanhat vaatteet on isoja säkkejä.

Ens viikolla investoin uuteen puhelimeen, jolloin mun on helpompi tunkea blogiinkin kaikkea kun voin päivittää suoraan puhelimesta ja ottaa sillä kuvia. Kameraa kun ei muista ottaa koskaan edes mukaan mihinkään. Enkä usko, että sen puhelimen kameran laadulla ja tän meidän vanhan digikameran laadulla on ees kovin suurta eroa... Sitä odotellessa siis!

10 kommenttia:

 1. UNNNNHHH oot oikeesti niin kuuma kun sulla on noi habat. *_______________*♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! %D Vaikka ei mulla oo niissä ees mitään voimaa t. pumpin minipainot hababiisissä.

   Poista
 2. Whee päivitystä! Nauroin tolle teiän äitille suunnatulle kommentille, ihan ku miä ina facebookis :D Ja hyvännäkösen habanki oot saanu! Tsemppiä treeneihi! Iteki ostin salikortin ja oon nyt pari kertaa käyny treenaas ni yritän nyt motivoituu iteki ramppaa siel kunnol :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noku se aina kyselee et syönkö tarpeeks yms :D Eihän ne lihakset kasvais jos ei söis... Ja hyvä, kohta oot kans koukussa!! :D

   Poista
 3. TAIVAS VARJELE!

  En oo ehtiny noin miljoonayksi vuoteen lukemaan blogeja ja nyt kirin menetettyä aikaa kiinni. Ja vooooot täällähän on ihan uudennäkönen tyyppi! Hyvältä näytät nytkin :)!

  ... Vaikka onhan nuo habat enemmän kuin sata jänistä ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tervetuloa kyyläilemään, oon kyllä muuttunu paljon suhteellisen lyhyessä ajassa :D Kiitos paljon ♥

   Poista
 4. Onneksi näin viimeksi, kun olitte meillä, että kyllä se ruoka kiitettävästi maistui, huoli väheni jo silloin :) t.ä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin hyvä, ei tarvi sitä siis enää todistella :D

   Poista
 5. Huh, hyvältä näyttää! :D

  VastaaPoista