3.3.2010

30

Eli nyt aiheena, miltä olen vuosien varrella näyttänyt...vanhimmat kuvat on vuosilta -01-02, mutta siitä seuraavat vasta -06. 8( Valitettavasti siltä väliltä nyt ei ole säilynyt kuvia...Ja kuvia saa klikattua isommaksi jos oikeesti kiinnostaa. :''''D
 
Vappu -01. Eli olen 11 tässä.  Hammasraudat!

Kesältä -02..Oltiin Tukholmassa. Lempimusiikki: Eminem. Eli oon tässä 12 tai ehkä just 13? Sitten oli semmonen jeejee kuuntelen vaan räppiä yms kunnes olin 15.
 
TIME WARP! Joku juhla kesällä -06 kun olin 16-17, lukiossa jo, olin rebel ja värjäsin tukan jo yläasteen lopussa mustaksi. Tykkäsin tosta tukasta kyllä ihan kauheesti. :D ja kuuntelin Musea ja the Libertinesiä.

Sit about syksy -06. Lukion tokalla. Löysin J-rockin. (Animea olin kattonu yläasteen lopusta asti jopa) Tosin pidin tuommosia vaatteita ja röyhelöhameita ja raitasukkia jo ennen kun j-rockista tiesin yhtään mitään.......
2007 alkupuolella tukka lyheni ja näytin pieneltä. Olin 17.
Saman vuoden kesällä, jostain juhlista. Annoin tukan kasvaa, vaihtu värit kirkkaanpunasen ja mustan välillä ees taas muutamia kertoja. Tätä tukkaa rakastin, näyttää hyvältä mun mielestä vieläkin. :D
 
Kaisu 18 vuotta. Loppuvuodesta -07 siis, tukka on muuttunut taas mustaksi, lyhentynyt ja kasvattanut emolirpan. Ehdottomasti kokomustaa. Rimpsuhame ja niittivyö myös kuvassa.

Tilannekuva helmikuulta 2008. En siis poseeraa noin tai mitään. :D Oon lähdössä Girugamesh:in keikalle. ja kyllä, oon vetässyt tuohon vielä talvitakin päälle!
Ja taas lähdössä keikalle, huhtikuussa 08. Katsomaan Versailles'ta. Tukka on musta, vaikka kuva on noin hienosti muokattu. %-D
Toukokuun lopussa tuli tuommosta väriä ylppäreitä varten! Värjäsin myöhemmin violetiksi nuo epämääräsyydet, mutta siitäpä ei taida olla oikeen kuvia.
Lopulta olin taas heittänyt tukan kokomustaksi. Tässä syyskuulta 08. Eli oon 19!
 
Ah tuo tukka. ♥ En halunnut lähteä Tokioon mustatukkaisena, joten värjäsin tuon jossain välissä ennen sitä. :D Marraskuu 2008.

Tukka kasvoi ja oli ihana, kunnes menin leikkauttamaan sen keväällä -09. Tykkäsin tästä kauheesti sillon, mutta jonkun ajan päästä kaduin kun olin vetäny niin lyhyeksi.
 
Vaalennus jatkui siitä punertavasta kesällä, ja annoin tukan kasvaa.

Vuorossa shokkiväreistä sininen ja violetti, siinä jossain alkusyksystä! Moi olen 20.
Shokkivärien kulahtaessa vedin jostain syystä kirkkaanpunaiseksi. 8( Ei näin.
 
Ja viimeinkin matka kohti ruskeaa tukkaa, loppuvuodesta -09.

Ja vihdoin tässä! Maaliskuu 2010. B)

11 kommenttia:

 1. KAISU. Tuo kesäkuva -02... Näytät siinä yli 25v!! :O :D

  Paras tukka, myös väriltään on minusta se, missä on vihree mekko! Käy sulle tosi hyvin. Ja toki tuo nykyinenkin.

  Mutta en pääse ikinä yli tuosta, missä oot Tukholmassa..............

  VastaaPoista
 2. joo olin aika järkky -02. XDDD

  kiitos! XD munkin mielestä se oli kiva, tosin ois saanu olla tasasempi väri, toi nyt oli semmonen vaalennussotku. :'D

  Yritä päästä yli. XDDDD

  VastaaPoista
 3. XDDD No, kyllähän sitä itse kukin oli aika hirvee. Minä en tosin muista miltä näytin D: Kummiskin jo niin kauan aikaa, ettei siihen aikaan kellään ollu digikameraa ja noissa kuvissa ei oo päiväyksiä, mitä itse omistan :DD

  Hyvän värinen vaalennussotku!

  Minä yritän.

  VastaaPoista
 4. Noikaan ei oo digikuvista, vaan ihan valokuvista otin kameralla kuvat. XDDD En jaksanu alkaa miettimään että miten toi Jennan hieno skanneri toimii. Käy se näinkin!

  VastaaPoista
 5. XD KÄY! Koska itsekin mietin sitä tekniikkaa, tosin skannerilla. Mutta en oo jaksanu, koska en tosiaan enää muista mitkä on milloinkin otettu.

  VastaaPoista
 6. Minä en oikeesti kestä tuota tukholmaa. En vaan kestä.

  VastaaPoista
 7. Tiedän! piti vaan laittaa joku tuommonen ihan kauhee.

  VastaaPoista
 8. Musta tuntuu että oon istunu tolla samalla laiturilla ku sä tossa ekassa kuvassa...

  VastaaPoista
 9. hurjaa! Tosin tuolla on paljon samannäkösiä paikkoja. :D

  VastaaPoista