29.3.2010

42

Sain ensi kuun työvuorot, ainakin on tekemistä... Koko kuussa 8 vapaapäivää, ei kahta peräkkäin. Kyllähän tämän kestää, kun vaan ajattelee sitä palkkaa mikä toukokuussa tupsahtaa tilille! Tässäkin kuussa on ollut niin paljon vuoroja, että voin laittaa palkasta suoraan 200 euroa matkasäästöön. ♥

Polttelee kovasti jo Suomen maa jalkojen alla, tekisi mieli päästä matkalle. Kevät on muutosten aikaa. Mutta hiljaa hyvä tulee..


Ostoslistalle lisää :
leopardisukkahousut. On mulla ollu monetkin, mutta käytössä kuluu...Ajattelin myös Lucalta käydä katsomassa puhelimeen koristusta! Toisaalta, en tiedä viitsiikö tuohon puhelimeen mitään liimailla, kun se on vähän huono, ja tarvisin uuden...en enää koskaan osta Nokian puhelinta, mulla on ollut tuo alle vuoden!

Laitoin tänään kivan nutturan, tajusin miten saan osaa lisäkkeistä käyettyä siinä hyväksi, ilman että huomaa niitä lisäkkeitä! Laitan kuvaa sitten myöhemmin, en ehtinyt ennen töihinlähtöä alkaa poséttamaan.


Haluan teetä.

8 kommenttia:

 1. Sitten kun meillä on uus matto ja lattiatyynyt, voidaan viettää teehetkiä lattialla! ;u; Teetä ja suklaata. <3

  VastaaPoista
 2. Jep. <3 Sit voi pitää teekutsut!

  VastaaPoista
 3. Teekutsut!

  Mulla ei ole koko huhtikuussa yhtään vapaata lauantaita D: No, rahan ajatteleminen auttaa kummasti.

  VastaaPoista
 4. Ois niin ihana pitää teekutsut, joilla tarjotaan tietysti cupcakeja ja jotain söpöjä keksejä ja niin edelleen. Mutta ei mulla ole edes teeastiastoa!

  Mullapa on peräti yks vapaa lauantai ja nolla vapaata sunnuntaita. :'D

  VastaaPoista
 5. Marimekolla olisi kivoja teekuppeja. %DDDDDD Ja onhan meillä muumit. BD Cupcakeja ja suklaata. ;___; <3 Semmosia söpöjä suklaapaloja!

  VastaaPoista
 6. Haluutko kertoa et mikä toi Luca oikeen on? 8( oon yrittäny ettiä siitä tietoa mut joko oon vaan tyhmä blondi enkä löydä tai... sit vaan en löydä 8( Ja yyyy kun nuo muffinssit näyttää ylihyviltä *3* ja tahon pinkit leopardikuvioiset sukkikset >8( mistä lienee sellasia muka löytyis...

  VastaaPoista
 7. klikkaa tuota lucaa, se on linkki niiten kotisivulle!

  VastaaPoista