11.3.2010

33

Olinkin aika reipas tyttö ja kävin ruokakaupassa ennen aamukahdeksaa! Joka oli hyvä, ei ollu kun vähän ihmisiä ja työntekijätkin toivotti iloisesti huomenet :'D Lisäksi sain ostettua alennuslihoja pakastimeen...

Huomenna on se Kotkaan lähtö. Takasin tullaan sunnuntaina sen verran aikasin, että ehdin töihin neljäksi. Odotan nyt ihan kauheesti tota Kotkaan menoa, näkee kavereita ja silleen :D Kissojenvahtijakin on saatu värvättyä.

Eilen istutin maitopurkkeihin minitomaatin siemenet, ihan itse! sitten kun Jenna tuli kotiin, niin alkoi valittamaan miten on liian vähän multaa ja jotain kasvikieltä mistä en ymmärtänyt mitään. Viherpeukalo keskellä kämmentä siis. Odotan jännityksellä, miten ne kasvaa, JOS kasvaa. (kun on liian vähän multaa niin...)


Piirsin hienoja toiveajattelu-taimia.

Toissapäivänä tuli ostettua piikkimatto. Olin miettinyt sitä ties kuinka kauan, ja kun tuli vastaan Anttilassa hintaan 29,90, niin mukaanhan se lähti.


En ole vielä kokenut tuon kanssa mitään maatajärisyttävää, mutta en kyllä ole ehtinyt maatakaan kuin kaksi kertaa sen päällä. Tähän mennessä tuloksena on ollut vain punainen, reikäinen ja kuuma selkä. :D Toisaalta, kun on tuossa pari minuuttia maannut, niin tuntuu ettei jaksais enää ollenkaan ylös nousta...

Odottelen joka päivä yhtä postipakettia, vaikka ei se varmasti tule tänäänkään. Huomenna on aivan sama vaikka tulisikin, kun ei olla kotona siihen aikaan kun posti tulee. Mutta veikkaan, että vasta ensi viikolla... Siitä sitten enemmän kun saan paketin käsiini.

4 kommenttia:

 1. Söpö muokkaus :D

  Ja Junnaa vastaan ei kannata sanoa mitään, jos se liittyy just tollasiin taimi juttuihin XD Varmaan katsoi kauhuissaan, kun minun kukat on kuollu pystyyn ikkunalaudalle :| Mutta siitä syytän ihan vuotavia ikkunoita! Tuskin ne kestää -25 pakkasilmaa ;)

  HYVÄÄ MATKAA!

  VastaaPoista
 2. Ja ihan varmasti vastasin tähän, mihin se mun kommentti oikeen hävis! >8(

  Kiitos! XD

  Juu ei, katotaan nyt saanko ees koittaa hoitaa nuo tomskut loppuun asti....

  KIITOS!

  VastaaPoista
 3. Selvästi blogger hylkii sinua! XD

  hahaha :DD Sano, että sinä hoidat nuo ja Junna hoitaa omansa tms ;)

  OLE HYVÄ!

  VastaaPoista
 4. Niinpä! XDD

  yritän kovasti. XD;; sit kun ois vielä yrttejä jotka haluisin ite kasvattaa...

  VastaaPoista