30.3.2010

43

Tämän postauksen piti olla ruokapostaus japanilaistyylisestä inkivääripossusta. Päätin kuitenkin siirtää sen myöhemmäksi, koska en jaksa muokata kaikkia kuvia (laiska), ja mun ottamat ruokakuvat on kaukana herkullisen näköisestä! Enemmän alkaa ällöttämään kun niitä kattoo.


Tässä nyt heikko kuva nutturasta, jota hehkutin. Ensinnäkin, se on liian pieni. Ja toiseksi, minun pää näyttää naurettavan minimaaliselta, kun tukka on ylhäällä, kun en omista takaraivoa käytännössä ollenkaan! Eli en taida laittaa nutturaa enää koskaan, vaikka siitä niin paljon tykkäisinkin, esim koska tukka ei oo tiellä. Ellen sitten tupeeraa tukkaa takaraivolta jotenkin, ja saa tota itse nutturaa vähän suuremmaksi. 

Ärsyttää muuten, että en voi pitää nyt lisäkkeitä ennen kuin saan käytyä tukussa. Tarvitsen aivan välttämättä jätettävää hoitoainetta lisäkkeilleni, sillä muuten ne on aaaiiivan takussa. Ihan kuin en oikeen osais hoitaa niitä.. Vielä reilu viikko, että pääsen sinne tukkuun, sen aikaa sinnittelen lyhythiuksisena.

Tänään kävästiin Tapiolassa päivällä, käytiin muutamassa kaupassa ja halusin ostaa vähintäänkin miljoona tavaraa. Tulis jo se palkka....... Löyty vähän semmosia asioita, jotka käydään ostamassa kyllä. Ja paljon sellaista, mitä ei osteta, koska ne oli 
a) turhia
b) liian kalliita.

Stressaan muuten aivan älyttömän helposti. Nyt kun on suunnitteilla muutto ja muutaman uuden sisustusjutun hommaaminen, niin oon ihan hermona ja ärtynyt koko ajan. Vaikka sitten kun taas pysähdyn ja jaksan ajatella tarkemmin, niin eipä minun harteilla semmosta painolastia ole, kuin kuvittelen. Mulla on ollut tää ongelma varmaan aina, esim lukiossa meni välillä aika huonosti, kun vaan stressasin ihan kaikkea.

Huomenna on vielä vapaapäivä (lukuunottamatta palaveriä, joka kestää ehkä tunnin), jonka aion käyttää katsomalla jdramaa ja laittamalla kynsiä. Sitten onkin tämä kuu hoidettu!

3 kommenttia:

 1. Jenna vihjailikin jo jotain muutosta, Vantaalle vaan kaikki kansa! Autan teitä kyllä sitten ihan mielelläni jos tarviatte. :)

  VastaaPoista
 2. Mä suosittelen tupeeraamaan, jos meinaa nutturaa. :D Itekin olen aika takaraivoton tapaus ja tupeeraan hiukset kokonaan ennen kuin teen tuontapaista nutturaa. Muuten siitä ei tule sit minkään näkönen. :(

  Mä suosittelisin muuten niiden pidennysten hoitoon silkkitippoja hoitoaineen sijaan! :O Niillä saa pidennykset selvitettyä ja ne pysyy sileinä ja hyväkuntoisina. :)

  VastaaPoista
 3. Sagu: joo, pitää nyt kattoa että saadaanko kämppää. XD kiitos!

  Nora: Pitää kyllä kokeilla. :D Tuntuu vaan, että oma tukka on niin lyhyt, että tupeeraamalla lyhenee vielä enemmän, eikä pysy ylhäällä. XD Toisaalta saahan sen lakalla liimattua..

  Okei, voisinkin niitä kokeilla! Pitää tukusta kattoa sit kun tosiaan sitä rahaa on. :D

  VastaaPoista