11.10.2011

Baila baila

Oon vähäsen jälessä nyt näitten bloggausten kanssa, anteeksi! "Onneksi" nyt alkoi satamaan, enkä päässytkään lähtemään keskustaan, joten tuli sopiva aika blogata..

Oli ensin tarkotus lähteä perjantaina Voicen Muotiviikolle. Sit satoi. Ja ärsytti kaikki. Ja seuraavana päivänä oli luvassa Jennan synttärijuhlat, joihin piti valmistella sitä sun tätä. Skipattiin suosiolla Voice (eikä kuulemma menetetty paljoa), ja vietinkin koko perjantai-illan leipoen pullaa!

Lauantainakin koitti aikainen herätys, että ehdittiin käydä ruokakaupassa, siivota ja tehdä neljä pellillistä pizzaa + pari salaattia.

Jenna leikkeli paprikaa pizzoja varten ja löysi vauvapaprikan.
Kisut valmistautuu iltaa varten kunnon päiväunilla.
Allekirjoittaneen asuvalinta. farkut/Crocker - toppi/GT - koru/Spiritstore - bolero/Seppälä
Ite tykkäsin mun senpäiväisestä ulkoasustani. Yritin tolla bolerolla kovasti tuoda juhlan tuntua tohon muuten hyvinkin arkiseen asuun. Ja etujeejee on must!

Muistakaa lapset olla varovaisia terävien esineiden, kuten raastinrauta, kanssa. Onneks Leijonakuningas-laastari pelasti, muuten ois jääny harmittamaan vietävästi.
Anteeksi kun varsinkin alla olevat kuvat on ihan mössöä. Heti kun vähän hämärtyy niin meidän kameran kuvien laatu vastaa kännykkäkameraa... Mikään muokkauskaan ei pelasta. Annetaan hyvä koti hyvälle kameralle!

Pöydän antimia, sit kun ehkä puolet oli jo syöty. Nää nyt ei ehkä näytä maailman kauneimmilta mut hyvin tuntu vieraisiin uppoavan!
Pizzaa poskeen ja sit matolle!
Kotitekoinen jäätelö ja itsepoimitut mustikat = maailman paras jälkiruoka.
Pihvi tykkäs kun sai lötköttää kenkäparien keskellä.
Oli harvinaisen kivat pippalot! Mua ei yhtään haittaa se, että viimeiset vieraat lähtee yhentoista maissa. (Paitsi yks vieras lähti kyllä vasta seuraavana iltapäivänä.) Parhaimmillaan porukkaa oli tuvassa 13. En ala laittamaan tänne sen pahemmin kuvia kenestäkään, kun en tiedä kuka haluaa kuviaan nettiin ja kuka ei!

Tänään meillä oli luokkaretki Porvooseen, mutta siitä ens kerralla sit! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti