15.10.2011

Porvoon mitalla

Viime postauksessa mainitsinkin Porvoon reissusta, joka heitettiin luokan kanssa tossa tiistaina. Ja nyt jo pääsen raportoimaan siitä, oo äm gee! Kotkassa asuneena oon käyny Porvoossa monta kertaa Helsinkiin matkatessa, Porvoo siis jää Kotkan ja Helsingin väliin. Viime visiitistä oli kulunut kuitenkin melkein 2 vuotta, jos kaupungin läpi ajamista ei lasketa.

Karkkia tehdään!

Matkan tärkein stoppi tulikin heti ekana - Brunbergin tehtaanmyymälä nimittäin. Monet lappas mukaansa kassikaupalla suklaata, ite tyydyin yhteen suklaalevyyn ja yllä olevan kuvan pieneen paperipussilliseen suklaatryffeleitä...

Seuraavana vuorossa oli Porvoon paahtimo, joka on nimensä mukaisesti kahvipaahtamo, mutta myös kahvila ja baari 1900-luvun alun rakennuksessa. Meille pidettiin siellä vähän infoa, ja saatiinpa myös paikan kahvetta!

Miljöö.

Whattaa...???
 Kahvihetkosen jälkeen mentiin syömään, jonka jälkeen oli liian vähän aikaa kierrellä Vanhassa Porvoossa. Tykkään Porvoon vanhasta puolesta tosi paljon, vannon vakaasti käyväni siellä joulun alla!

Ihanko ulkomaille ois mennynnä.

Köpsyttelen mäkeä ylös

Pikaisen kävelypyrähdyksen jälkeen käväistiin Haaga-Heliassa kuuntelemassa vähän matkailualan amk-koulutuksesta, jonka jälkeen suunnattiinkin takas kotia. Liian pian mun mielestä!

2 kommenttia:

  1. SIIS MITÄ, OOT KÄYNY PORVOOSSA JA MEIÄN KOULUSSAKI JA MITÄÄ ET OO MULLE KERTONU!?!?!?!?!?!?!?

    VastaaPoista
  2. Joo mut kävästiin vaan ihan nopsaan, ei siin ois ehtiny kuitenkaan nähä :D

    VastaaPoista