18.10.2011

Jotai asui

Välillä oon unohtanu asukuvien ottamisen. Välillä taas niitä on otettu, mutta niitten blogiin tunkeminen on unohtunut... Varsinkin, jos kuvat on otettu kännykällä. Otan vähän kiinni ja heivaan tänne kasan kuvia nyt!

huivi ja musta paita/GT - kauluspaita/kirppis - koru/Seppälä - laukku/Monki - farkut/Pull&Bear - kengät/Vans
9.9. Meidän kihlauksen vuosipäivä, oltiin kiertelemässä kirppiksiä. Olin just ostanu ton kauluspaidan ennen kuvan ottoa.

bleiseri, paita ja laukku/kirppis - koru/Seppälä
4.10. Meidän koulutehtävänä tona päivänä oli vierailla Työpaikka -messuilla Wanhassa Satamassa, Katajanokalla.  Oli vähän hassua et meidän piti mennä tonne, kun siellä ei ollu mitään meidän alaan liittyvää..

huivi/Lindex - takki/kirppis - neuletakki/H&M - farkut/Crocker - kengät/Vans
7.10. Oon kunnon vilukissa, eli mulla on tosi usein kylmä. Tää oli joku mun kaupassakäynti-asu, tottakai ton villatakin alla mul oli vielä joku lämmin pitkähihanen...ja villasukat on jalassa, tottakai! Luulen et tosta päivästä alko mun villasukkakausi.

huivi/Lindex - takki ja laukku/kirppis - farkut/Crocker - kengät/Andiamo - lapaset/saatu lahjaksi
15.10. Tikkurilassa Café Bouillonissa oli taidenäyttelyn avajaiset, jossa pari Jennankin työtä on esillä! Laitoin ihan korkokengät jalkaan ja sievän jakun päälle, jonka tietenkin toi ulkotakki peittää tässä kuvassa.... Mut kannattaa käydä kurkkaamassa se näyttely, kuvat roikkuu seinillä marraskuun puoliväliin asti! Ja kahvila itsessään on melkosen ihana.

hattu ja laukku/Monki - huivi/Lindex - villatakki/H&M - farkut/Crocker - kengät/Vans - lapaset/Seppälä
18.10. Eli toisin sanoen tänään. Mulla oli vaikka minkälaiset suunnitelmat kunnon salikäynnistä Helsinki-hengailuun, mut pääsin sit lähikirjastoon asti lukemaan lehtiä. Huhhuh!

Nyt ootan että sienpiirakka tulee uunista, sitten nautiskelen sitä ja GLÖGIÄ. Joulunodotus virallisesti alotettu, eiku mitä. Hassua miten joulujutut tulee niin aikasin kauppoihin, niihin ehtii totaalisesti kyllästyä jo ennen joulukuun alkua. Oisin halunnu ostaa joulutorttu-ainekset kaupasta ja tehä niitä pellillisen mut Jenna ei suostunu.

Muita vilukissoja? Joulun odottajia?

PS, nokkelat varmasti huomasivat ulkoasun muutoksen, mitäs mieltä olette?

4 kommenttia:

 1. Tykkään bleiseristä ja hatusta! :D Haluisin vaan pallljon lisää bleisereitä itelle.

  Mukava tämäkin ulkoasu. :3 Ja tykkään tosta profiilikuvasta tai mikä onkaan!

  VastaaPoista
 2. Jenna, No kiitosta XD

  anon, Kiitos! :3

  Zara, Kiitos! Bleiserit on kyllä ihania >8D Ja kiitos! :D

  VastaaPoista