19.10.2011

Vuosi nuoruudestani

Oon muuttunut vuoden sisällä paljon, niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Tosi paljon! Suoritetaanpa pieni ulkonäkövertailu näin alkuun:


Lokakuu 2010: Hiuslisäkkeet, tekoripset, paljon meikkiä, silmiä suurentavat piilolinssit...


Lokakuu 2011: Lyhyet hiukset, hiusvärin pois kasvatus, vähän meikkiä, aina silmälasit

Joo-o. Mä en enää tunnista itteeni noista ylemmistä kuvista! Vuosi sitten yritin niiiin kovasti olla mukana gyaru-piireissä, kävin miiteissä jne. Ja musta tuntu koko ajan pahalta. En viihtyny tossa miltä näytin.

Kiinnostuin gyarusta pikkuhiljaa, ja bloggaamisen myötä homma suorastaan räjähti käsiin. Luulen, että en halunnut olla "lesbon näköinen". Vaan sitten yritin olla jotain päinvastaista. Tää kertoo aika hyvin sen, miten en hyväksyny itteäni vielä tuolloinkaan, vaikka olin "tullu kaapista" jo 2008 lopussa.

Ihan loppuvuodesta -10 ja alkuvuodesta -11 aloin tulla sujuiksi itteni kanssa. Tulin varmaan itelleni kaapista ulos about viime joululoman tienoilla! Ulkoinen tyylikin alkoi taas muuttumaan samalla. Ei enää haitannut, vaikka olisinkin se "lesbon näköinen" lesbo. Mitä sitten? Mulla on ollu useaan otteeseen lyhyet hiukset, ja oon viihtyny niissä pääosin aina paremmin kuin pitkissä hiuksissa.

kuva täältä

Vuoden sisällä oon alkanut kiinnittää huomiota siihen, mitä syön ja mitä kulutan, mitä kosmetiikkaa käytän jne. Suoraan sanottuna ituhippeytynyt. Oon ehkä vähän myöhässä tässä ruuan sisällön syynäämisessä, mut hei parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tarkkailen kaupassa ruokien tuoteselosteita, suosin luomua ja viimeisimpänä juttuna lopetin lihan syömisen, jota olin jo harkinnut melkoisen pitkään. Täysvegaaniksi en ole vielä ainakaan ryhtynyt. Pesen tukkanikin ekoshampoolla, tuoksuu hyvältä...

kuva: we♥it

Tulipa taas vuodatusta! Mun pitäis kirjottaa enemmänki tämmöstä henkilökohtasta vuodatustekstiä, feels good, man!

11 kommenttia:

 1. Sinun paras blogimerkintä tähän mennessä, enemmän henkilökohtaisia juttuja! Munkin kyllä pitäis kirjottaa joskus tästä, tai edes jostain. 8(

  VastaaPoista
 2. Rehellistä tekstiä. Otsikko kyllä jo toi äipälle kyyneleen silmäkulmaan, on niin liikuttava, kun ei tajua, että tytär on 22v.

  VastaaPoista
 3. Tykkään tästä merkinnästä!

  Mulla on vähän sama kokemus - en mitenkään jaksais enää laittaa aina ripsiä naamaan tai pitää kynsiä pitkinä ja lakattuina. Ennen ehkä yritin enemmän näyttää hyvältä ja panostaa, mutta sittemmin ulkonäköitsetunto on parantunut huimasti.

  Kannattaa pukeutua vaatteisiin joissa kokee olevansa oma itsensä.

  VastaaPoista
 4. Jenna, Kiitos! 8D; Ja niin pitäis!

  äiti, Kiitos, älä nyt ihan kauheasti itke jooko?

  Zara, Kiitos! Mä en jaksa enkä sinänsä myös ees halua - tuntuu paremmalta ja paremman näköiseltä näin. Säkin näytät imo paremmalta ilman tekoripsiä ja pitkiä laitettuja kynsiä!

  VastaaPoista
 5. oi että, musta on aina ihanaa kun ihmiset löytää sen mikä on se oma juttu, vaikka ulkoisesti mutta muutenkin! itellä on vielä jotenkin niin hakusessa, moni juttu kiinnostais ja aina ois päästävä muuttumaan, mikään ei tunnu täysin omalta. oon iloinen sun puolesta! ^u^

  VastaaPoista
 6. Mäkin tykkäsin tästä merkinnästä kauheesti. Hjuva Kaisu!

  VastaaPoista
 7. Olipa piristävä kirjoitus :3 Mukava lukea ihmisistä, jotka on sinut itsensä kanssa, oli se tyyli sitten tekoripsii ja pidennyksii tai lyhyttä tukkaa ja ruutupaitoi ^^
  Siinäkin mielessä kiva, että itellä on vähän samankaltaisia ajatuksia pyörinyt, mikä on tuntunu hassulta kun ottaa huomioon et on jo näinkin vanha eikä enää pitäis mitään kriiseilyjä olla :D

  VastaaPoista
 8. tykkään kyllä enemmän tästä nykyisestä ulkoisesta lookistasi!:)
  ja tuo kuva missä sinulla on hattu päässä on tooosi kiva!

  VastaaPoista
 9. narsessa, Kiitos! Eihän sitä tiiä muuttuuko tää tästä vielä radikaalistikin, aika näyttää :D Pitäis vaan löytää se mikä minäkin hetkenä tuntuu omalta.

  Mortianna, Hyvä! Kiitos :3

  Saara, No hyvä, kiitti! :D Mä en luota siihen etteikö mulle tulis vielä kriiseilyjä.. otan vastaan sit kun ne tulee XD

  Jonna, Oi hyvä, kiitos! 8D Ja kiitos, tykkään siitä itekin. XD;

  VastaaPoista
 10. Mielestäni nykyinen tyylisi sopii sulle paremmin ja on persoonallisempi. Tykkään siitä miten käytät läysiä yläosia (ihania ruutupaitoja(neuleita). (: Sait musta lukijan,vaikkakin anonyymina.

  VastaaPoista
 11. Kiitos! :D ♥ Ja tervetuloa mukaan vaan!

  VastaaPoista