31.12.2011

2011 paketissa


Näköjään vuosi sitten lupasin, että syön terveellisemmin ja oon sosiaalisempi tänä vuonna... Käytiin Jennan kans Berliinissä, se oli meidän eka ulkomaanmatka. Mulla oli ruma tukka jota inhosin. Muuta en sit koko kuukaudesta muistakaan.

Tartuin ekaa kertaa saksiin oman tukan leikkelytarkoituksessa, kun alkoi ärsyttää. Oli talvilomaa (en tehnyt koko lomalla mitään..) ja kiinalaisen uuden vuoden juhlintaa. Sain onnenkeksistä hyvän ennustuksen. Pelasin paljon Kingdom Heartsia!


Olin tokaa kertaa Berliinissä, opintomatkan merkeissä. Ei tähän kuuhun tuntunu paljoa muuta mahtuvankaan! Ja tärkee pointti on se, et aloin kuuntelemaan Tegan and Sara:a. Kävin kattomassa Black Swanin, väsyin koulussa. Varmaan näihin aikoihin olin jo pohtinut paljon kasvissyömistä ja söin melko vähän lihaa.


Leikkelin tukkaa taas lyhyemmäks. Käytiin opintomatkalla Tallinnassa. Syötiin kesän ekat jätskit ulkona. Viihdyin aika paljon yksikseni, varsinkin koulun puolella.. Ostelin Tegan and Sara:n levyjä.


Tukan väri ja malli jatkoi muutostaan. Shoppailin. Kävin kirppiksillä ja Hanamissa. Paljon odotettu kesäloma alkoi! Olin tyytyväinen.


Grillattiin paljon. Otin mun ekan (mutta ei varmasti vikan!) tatskan. Olin hölmö ja leikkasin ja värjäsin tukan rumaks. Desucon. Käytiin äitin kans Tallinnassa kattomassa 30 Seconds to Mars:ia. Tässä kuussa tapahtu paljon ja olin onnellinen.


Mun synttärit. Helsinki Pride. Alotin salilla käymisen. Käytiin paljon kirppiksillä! Käytiin myös Kuopiossa ja oltiin Nekoconissa. Kotkan meripäivät. Luin Noora Shinglerin Marjoja ja maskaraa -kirjan, joka muutti paljon mun suhtautumista ruokaan. Taas tehtiin paljon.


Koulu alkoi. Käytiin Suomenlinnassa. Sain uusia silmälaseja. Käytiin kahviloissa ja oltiin paljon ulkona. Rauno-sohva muutti meille! Sanoin heihei Makuunille, olinhan ollu siellä jo kaks vuotta.


Kirppisteltiin ja käytiin syömässä ulkona. Vietettiin meidän kihlausvuosipäivää. Käytiin Korkeasaaressa.


Otin tokankin huulikorun pois. Vietettiin Jennan synttäreitä. Opintomatka Porvooseen. Syysloma. Tässä vaiheessa olin jo jättäny ruuasta pois kaiken lihan, broilerin, kalan yms.


Käytiin Tukholmanristeilyllä. Masensi, ahisti. Leikkelin tukkaa. Koulu ei maistunu yhtään.


Oltiin Kuopiossa. Ostin kunnon farkkuja. Käytiin Tallinnassa. Leikkelin tukkaa. Joulu! Oltiin Kotkassa.

Semmonen vuosi! Oon tehny paljon. Oon muuttunu tosi paljon. Vois sanoa et tän vuoden aikana oon löytäny itteni. Oon tehny hyviä päätöksiä. Ja vaikka tää vuosi ei mitään herkkua ehkä oo ollukaan, niin oon tällä hetkellä toiveikkain tulevaisuuden suhteen kun varmaan koskaan aiemmin! Tuntuu että kaikki järjestyy, ei tässä mitään hätiä. 2012, bring it on!

Uuden vuoden lupaukset? Treenaan rankemmin. Jatkan terveellisemmän ja eettisemmän syömisen tavoittelua: ryhdyn vegaaniksi. Tai no oikeastaan ryhdyin jo, joten eipä tarvi hirveesti lupailla.

Hyvää uutta vuotta ja kiitos kaikille lukijoille ja satunnaisille piipahtajille!

3 kommenttia:

 1. Tosi ihana ja koskettavakin koonti viime vuodesta. Ja vielä hienosti tehty, tosi visuaalinen näin "esteetikon" silmään.
  t. ä

  VastaaPoista
 2. Olet niin symppis ja tykkään tyylistäsi (tyyleistä? :D) kovasti!

  Oijoi Kingdom Hearts <3. Ykkösestä on niin lämpimät pelimuistot ja sillä on joku hassu paikka miun sydämessä aina, kakkonen ei iskenyt niin kovasti vaikka toki siitäkin paljon tykkään.

  Se ykkösen pinokkiokenttä oli suoraan hllvvtistä, VIHASIN sitä niiin kovin >:D!

  VastaaPoista
 3. äiti, Kiitos, hyvä että miellyttää! :D

  Panda, Kiitos paljon! >8D ♥ Mä oon alottanu KH1 monta kertaa, aina jumitan johonkin...tykkään pelata mut en oo siinä kovin hyvä. Eli en varmasti ikinä pääse Ursulaa läpi! Kakkosta en oo juurikaan pelaillu vaikka se hyllystä löytyykin :'D

  VastaaPoista