1.8.2011

207 - Marjoja ja Meripäiviä

Keskiviikosta sunnuntaihin kului aika Kotkassa ja mökillä. Kastuin sateessa ja keräsin marjoja (no en samaan aikaan!). Kotkan meripäivät ei jää multa ikinä väliin, vaikken käy katsomassa yhtäkään tapahtumaa (ellei suurta puisto"piknikiä" voi sanoa tapahtumaksi...) ja siellä on samat kojut ynnä muu joka vuosi.

Kiireessä nappastu asukuva torstailta, kun olin lähössä kattomaan avajaisparaatia. Jenna ei ollut vielä mua kuvaamassa kun tuli vasta perjantaina perille.

Avajaisparaatia en nähnyt ihan alusta, kiitos tietöiden. Hätäisenä en tajunnut kuviakaan paljoa ottaa. Sitten vasta, kun sateenkaarilippuja alkoi näkyä, tajusin kaivaa kameran esille!

 KySeta, eli Kymenlaakson Seta

Aika pian paraatin loppumisen jälkeen alkoi sataa, ensin vähän ja sitten vähän enemmänkin. Lopulta vietettiin Katin kanssa 45 minuuttia yhdessä vaatekojussa pitämässä myrskyä, kunnes juostiin lähimmälle bussipysäkille. Heppoisella kamerallani en alkanut säätä ikuistamaan, se ois varmasti vettynyt ja poksahtanut rikki sateessa, joten tässä vähän osviittaa:


Äitin kauniista kukista sai hyvän taustan, ja mä vaan kattelen varpaitani.

Perjantaina sää oli kuitenkin jo onneks parantunut. Kuvaajakin oli saapunut paikalle, kuten saattaa huomata.

Syötiin yhet "mansikka-bananni:t"

Perjantaina syötiin ja miitattiin kavereita ja lähettiin hyvissä ajoin poies, että jaksettiin seuraavana päivänä kerätä mustikoita.


Marjoja marjoja! Kerättiin Jennan kanssa kahessa tunnissa ehkä yhteensä 4 litraa, äiti yksin samassa ajassa 8 litraa tai jotain. Onneks se lahjotti ne meille, kyllä nyt pakastin hurisee tyytyväisenä! Iskä keräs myös sieniä meille, ei varmaan uskaltanu päästää meitä ite mettään miettimään että mikä sieni nyt on syötävä ja mikä ei. Kiitos!

Haikea mökki-Jenna, kun pitää mökiltä lähteä pois.

2 kommenttia:

  1. Möksällä on aina niin ihanaa ja hirmusesti saatiin ruokaa! 8D Näytänpä ihan paavilta tuossa kuvassa muuten.

    VastaaPoista