12.8.2011

211 - Lähimatkailua

Moikka karkit!

Vein Jennan tänään köyhän miehen merimatkalle, eli kävästiin Suomenlinnassa. Köyhän miehen siks, että sinne pääsee matkakortilla kätsysti ilman lisämaksuja, paitsi jos haluaa matkustella niillä "hienommilla" venhoilla.

kauluspaita/GT - neule ja laukku/kirppikseltä - housut/Lindex - kengät/Monki


Lähdin matkaan vähän koulupoikamaisessa asukokonaisuudessa, jatkuuhan mulla koulukin jo ens tiistaina. Joka by the way pelottaa mua aivan älyttömästi, kun en jäänyt mitenkään kovin lämpimiin väleihin mun "kaveriporukan" kanssa siellä. Onneks meidän luokka on semmonen, että voin kyllä istua muittenkin seurassa. Ja onneks mulla on enää puol vuotta varsinaista koulua jälellä, sit on edessä työssäoppimisjakso joka kestää koko kevään. Ens keväänä mulla pitäiskin olla matkailuvirkailijan paperit kourassa!

Kauppatorin kaunein anti peittoaa kaikki turkikset ja korut.

Kaikki tykkää merimaisemista, eiks je?

Melkeen heti kun päästiin perille, Jenna oli vatipää ja lens turvalleen märällä nurmikolla. Tai itse asiassa kyynärvarrelleen.

 Joka paikassa oli paisteja tirppoja.

Kattelen jotain korkeita valleja. Neulepaitakin piti stripata jossain vaiheessa liian lämmittävyytensä vuoksi.

Suomenlinnassa oli onneks loistosää koko ajan, vaikka joka paikassa olikin märkää aamuisen sateen jäljiltä. Oli taas semmonen multikulttuuripläjäys, kun koko paikka oli tavalliseen tapaan tupaten täynnä turisteja. 


Mentiin Suomenlinnasta suoraan Manga Café:n, jossa vierähtikin parisen tuntia teen, minttusuklaalatten ja henkilökunnan kanssa jutustelun lomassa!

3 kommenttia:

 1. Oli oikeesti ihan mielettömän ihana päivä tänään! >8D

  VastaaPoista
 2. Sun sanavalinnat on niin hyviä :------DD Niiku vatipää. Ja et sanonu et joka paikassa on hanhia tai lintuja vaan tirppoja (paisteja) :DDDDD

  Ja btw tykkään sun tyylistä ihan hirveesti nykyään! Sopii sulle tosi hyvin! ^^

  VastaaPoista
 3. Jenna, Niin oli! >8D

  Kati, Hyvä jos miellyttää eikä vaikuta väkinäiseltä! XD Ja kiitos! >8D

  VastaaPoista