29.8.2011

asuasiaa ja pappaneule

Koulu alkoi, asukuvien ottaminen vähentyi radikaalisti. Hups! Aamuisin oon niin koomassa etten tajua mitään kuvien ottamista, iltapäivällä taas kotiin tullessa heitän kaikki hankalat vaatteet pois päältä ennen kuin tajuan että ois voinut kuvan tai pari napsasta.

huivi/ite tehty - neule ja laukku/kirppis - housut/lindex - kengät/monki
Kamera oli mukana seuraavana aamuna siitä, kun sain ton huivituubikauluriasian valmiiks. Pakkohan se oli heti ottaa käyttöön...

Vähän hymyilytti kun käveli ihmetteleviä ihmisiä ohi.
Lauantaina käytiin markkinoilla, jossa oli myös pari kirppispöytää. Löysin sieltä itelleni täydellisen ison pappaneuleen syksyksi! Hintana oli 3 euroa.
Oon lähiaikoina kuljeskellu lähinnä vähissä meikeissä tai kokonaan ilman. Pian mulla on supersiloposket! 

Koulua on nyt ollut kaksi viikkoa, ja on mennyt paremmin kuin odotin. Pelkäsin ihan turhaan! Ja eihän sitä oo edes jäljellä kuin jouluun asti, sen jälkeen loppu on työssäoppimista...siinä taas uus pelon aihe. Joudun ottamaan huulesta lävistyksen pois, jos aion päästä johonkin mihin oikeasti haluan. Mahdollisesti venytyskoru saa lähteä myös... Miks lentokentällä on oltava niin konservatiivisen näköinen?

4 kommenttia:

 1. kiva tuo pappaneule:)

  se on kyllä ihan hanurista että joutuu ottamaan lävistyksiä poies, en tiiä ketä se niin häiritsee, omasikin on niin pieni! itse saan joka päivä ottaa kans huulesta pois ja laittaa septumin piiloon, ärsyttää kun ei saa olla oma itsensä.

  VastaaPoista
 2. jonna, kiitos! Niinpä, silti ei esim tarvi isoja karvaluomia leikkauttaa pois :D Ihme että meikkiä saa laittaa... Veikkaan, että tähän lävistysjuttuunkin tulee muutosta pikkuhiljaa.

  jani.t, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat housut! Toi asu herätti mun himon punasia housuja kohtaan taas uudestaan henkiin!=D

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tyttöystävän vaatehyllyltä lainattu.. XD Sit vaan punasia housuja metsästämään!

  VastaaPoista