27.8.2011

Taiteilijaelämää

Moi karkit!

Olin eilen ensimmäistä kertaa ikinä Helsingin Taiteiden yössä. Lähettiin vaan palloilemaan Jennan kanssa sinne kahestaan. Joka paikka oli tupaten täynnä joten kuvasaldokin on heikonlainen, kun ei viitsinyt jäädä tien tukkeeksi napsimaan kuvia. Harmi!

paita/gt - farkut/pull&bear - kengät/vans - laukku/monki
Ylläolevasta kuvasta voi suorastaan aistia mun tonhetkisen tunnelman. Ärsytti kun ei oikeen tiedetty mihin mentäis, ei ollu rahaa käydä esim kahvilla ja oltiin matkassa kaksin. Eli juostiin vaan vähän kaikkia paikkoja läpi ja olin melko pian kypsä lähtemään kotiin.


Onneksi kuitenkin Jennan taiteilijaystävä Ida ilmoitti saapuvansa pikapuoliin kaupunkiin, niin jäätiin odottelemaan. Pyörittiin odotellessa Rautatientorilla joka oli pystytetty täyteen jos jonkunlaista ruokakojua. Maisteltiin esim hunajaa ja leipää... Oisin halunnu ottaa siellä kuvia, mutta en sit viittinyt ärsyttää ihmisiä jumittamalla kojujen eteen ostamatta mitään.


Myöhemmin Jennan toinen taiteilijakaveri Tero liittyi porukkaan, ja pyörittiinkin sitten puolenyön korville keskustassa!

Yks juttu mitä en odottanu, oli se miten paljon siellä oli teinejä ryyppäämässä... No, enemmän kuin Kotkan meripäivillä! Mietin vaan koko ajan, mistä näitä teinejä oikein riittää. Olin ihan oikeesti järkyttynyt. Ajattelin että totta kai siellä on jonkun verran porukkaa puistoissa, mutta huhhuh... Taiteiden yö, enemmänkin Taiteilijaelämää-yö?

2 kommenttia:

  1. ainakin meidän kunta oli täällä aivan teineistä tyhjänä perjantaina, ja veikkaanpa että koko muukin hki:n lähialue :---D päihteiden yö se on.

    VastaaPoista
  2. voi ei XD Taitaa jäädä mulla ens kerralla välistä :--D

    VastaaPoista