18.8.2011

214 - kyylääjät

Ihmistenkyttääjä ihmistenkyttäilypaikalla
 Käytiin vihdoin viimein Aleksanterinkadun La Torrefazionessa. Olipa vaikeeta saada ittensä raahattua sinne! Vaikka nimenomaan tykkään tuommosista eloisista ihmistenkyttäämiskahviloista, lisää tämmöisiä! Oon niin kova kyttäämään ihmisiä, ja tuolla sitä voi tehdä ilman että kyttäyksen kohteet huomaavat mitään, hehehee.

Kahvikin maistui
Miks on niin monta semmosta paikkaa, jossa pitäisi käydä, muttei tuu käytyä? Multa ne ainakin heti lipsahtaa mielestä, kun täytyy mennä syömään/kahville/ostamaan mitä tahansa, kun helposti menee siihen "tuttuun ja turvalliseen" paikkaan, missä käy AINA. Älytöntä! Alan kohta listaamaan johonkin vihkoon tai kännykän muistiin paikkoja joissa pitäisi käydä.

Jenna tutkailee alamaisiaan
Tuolla ois saanut vierähtämään useemmankin hetkosen, jos ei ois ollut niin kuuma. Pääsin sentään istumaan avonaisen ikkunan viereen, ha!

3 kommenttia:

 1. Miulle on käynyt ihan sama juttu. Pitäisi käydä eri kahviloissa ja ruokapaikoissa, mutta valitettavan usein löydän itseni Cafe Javasta syömässä salaattia tai juomassa kaakaota :'D. Minäkin tykkään kytistelypaikoista, käveleviä ihmisiä on kiva seurata.

  Plus saan aina kytistellä yksin kun kukaan ei lähde mukaan :'D.

  VastaaPoista
 2. Sama pulma, en esim ole vieläkään käynyt Manga Caféssa :D Tosin myös tollaset kyttäysmestat vois olla ihan mun juttu, mikäs sen parempaa kuin randomien stalkkaaminen >:--)

  VastaaPoista
 3. Panda, pitääkin näin yksinkertasista asioista tehä vaikeita! XD Mäkin oon JAvassa käynyt, jopa kerran....

  Saara, noni XD Mä oon käyny manga cafessa nyt ihan tarpeeks kun Jennalla on se näyttely siellä. :'D Stalkkaus kunniaan!

  VastaaPoista