27.12.2011

Joulun (t)aikaa

Joulu tuli, joulu meni! Tultiin tänään takasin Kotkasta joulun vietosta. Tai siis, aatto oltiin kotosalla, joulupäivänä meidät noudettiin jatkamaan syömistä Kotkaan.


Meidän metsässä kasvaa tommosia kuusia. Älytön lahjakasa, eikä tossa oo läheskään kaikki. Seuraavana päivänä tuli Kotkan ihmisten mukana kaks kassillista lahjoja ja ruokakori...


Tehtiin riisipuuro vaniljanmakuiseen soijajuomaan! Suosittelen kokeilemaan, vaikkei kasvissyöjä oiskaan hehe. Varsinkin jos tykkää makeasta... Paitsi että ei tosta liian makeeta tullu, meni ihan ruuasta kuitenkin!
Mun mielestä jouluaatto ei oo jouluaatto ilman hautausmaalla hytisemistä. Tosin tällä kertaa ei kauheesti hytisyttäny, kuvasta saattaa huomata ettei täällä Espoossa ollut lumesta tietoakaan. T. kumisaappaat jalassa.


Ruokaaaa! Tällä kertaa tehtiin kaikki ruuat ite, hyvä me! Ja joo, ei oo mitään lihaa/kalaa/maitoa/kermaa jne. Hyvät oli kaikki, vaikka en jaksanukaan syödä aattona kuin yhden kukkurallisen lautasellisen.

Viimeiset pari päivää on siis kulunu Kotkassa, ei mitään erikoista tehden. Parasta!

Ainiin ja mitäs niistä paketeista tuli? No, esimerkiksi hajuvettä, seinäkalenteri(aina tarpeellinen, tätä ilman ei voi elää!), nilkkaan ulottuva raidallinen yöpaita(Jenna sai samanlaisen vähän erivärisenä, näytetään muumeilta niiten kanssa), sukkia, huiveja, veitsiä, suola- ja pippurimyllyt.... Ihan hurjasti kaikkea, eikä mitään turhaa! Mahtavaa, kiitos kaikille! ♥

3 kommenttia:

 1. Ihana joulu taas ja mahtavia ruokia ja lahjoja. <3

  VastaaPoista
 2. Kivat oli kuvat teidän ihan omasta Joulusta. Me jo ennätettiin kotiin takasin. Aina on ikävä, kun on just erottu, ennenkuin taas tähän tottuu, kun on pakko. Mutta kaikkeen auttaa sauna ja se jo lämpenee.
  t.ä

  VastaaPoista
 3. Jenna, niin totta vie olikin!

  äiti, kiitos! Kyllä te taas totutte, saunokaa ja nauttikaa :D Kiva oli käydä siellä taas!

  VastaaPoista