8.12.2011

Kalakukkomaan keilaajamestari

Hups viikko takana ilman päivitystä! Kerrotaanpas vaikka siitä Kuopion reissusta, niih! Kuvatuin tapahtuma reissulla oli keilaamassa käyminen, jonka hävisin rankasti...


Tässä vaiheessa oltiin vasta menossa keilahallille päin, oon ihan voitonvarma... Ja näin jonkun söpön koiran tuolla tiellä.

Kanniskelen tota palloa ku jotain vauvaa
Jennan taidonnäyte
Ja mun...
Okei en ees ihmettele miks hävisin.
 Mulla meni toi pelaaminen aluks aika hyvin, sit ei niinkään... En kyllä oo aikoihin pelannu. Eikä ollu meistä kukaan muukaan, köhköh...

Muuten ei tolta matkalta kuvamateriaalia juuri ookaan. Eikä nyt mitään kovin ihmeellistä tehtykään - käytiin kaupungilla ja pubissa, nähtiin Jennan sukulaisia, käytiin syömässä ulkona, shoppailtiin jne. Ostin uuden hatun, joka on samanlainen kun se mun musta villahattu(jota pidän lähes aina), koska edellinen jäi menomatkalla junaan.

Jenna vakavana ja keskittyneenä kirjottamassa ystäväkirjaan.
Junamatka takasinpäin meni jotenkin tosi nopsaan! 5 tuntia tuntui korkeintaan parilta tunnilta. Ei niinkään pitkältä ajalta. Mä tykkään istua siellä työskentelyhytissä, eipä oo kukaan kakara rääkymässä siinä vieressä ja voi paremmin jutella ja jopa puhua ihan puhelimeen! Otetaan se kahen hengen koppero aina jos pystyy, ku se ei kuitenkaan maksa ekstraa.

Bonuksena vielä lähdenpäs-koululle-tekemään-koulutehtäviä-vapaapäivänä-asu. En oo toooosi pitkään aikaan käyttäny tota harmaata lörppäpaitaa, ku en oo saanu sitä oikein yhisteltyä mihinkään. Mut tänäänpä livahti päälle jee!


Lupasin tänään itelleni että saan uudet farkut jos saan noi kouluhommat tehtyä, ja näinhän kävi. Korjasin parempaan talteen Carlingsilta 2 paria farkkuja, kun siellä oli kaikesta -30% hehe... Venytän toisia käyttökuntoon dataamalla ja syömällä joulutorttuja, näätte ne sit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti