19.12.2011

Konttorirotta soon to be

Nyt kun sopparit on allekirjoitettu, uskallan täälläkin sanoa että työssäoppimispaikka on löydetty! Samoin kuin kesätyöpaikka!

Eli aloitan tossa parin viikon päästä Oy SRG Finlandilla, jokoa pyörittää mm. Supersaveria. Osa työssäoppimisesta on palkallista, mikä on aika spesiaalia matkailualalla! Ja se vielä, että saan sit jäädä kesätöihin, ratkasee monta asiaa. Ties vaikka jäisin pidemmäksikin aikaa... Vaikuttaa kyllä niin kivalta paikalta, ettei todellakaan haittais yhtään!

Mulla on siis jo kaikki koulussa suoritettavat opinnot ohi - tuntuu oudolta ettei oo enää ollenkaan opiskelua koululla, vaikka valmistun vasta toukokuussa. Jännittää toi työssäoppiminen tosi paljon, muttei yhtään pahalla tai ahistavalla tavalla! Hyvä vaan et pääsee pois jo koululta, uusiin porukoihin ja uusiin ympyöihin hehe. Tuntuu hyvältä!

kuva we♥it
Leikkasin eilen tukkaa, ihan vaihtelun vuoksi... No siis, vastahan muutama viikko sitten leikkasin, mutta se tuntu jotenkin hirmu tylsältä. Nyt otin runsaasti pois sivuista ja takaa, päältä ja edestä tukka pysy semmosena kun olikin.


Onpa tosi havainnollistava kuva eh eh. Näätte kyllä sit myöhemmin taas paremmin!

3 kommenttia: